Velkommen

Har du muskelspændinger,  smerter eller nedsat bevægelighed ?

Det kan være muskelsmerter som rygsmerter, lændesmerter, skuldersmerter og nakkesmerter, men også spændingshovedpine – ligesom der kan være tale om arbejdsbetingede smerter af samme karakter.

Massage har generelt det formål at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og eventuelle skader i musklerne.  Den dybdegående massage øger blodgennemstrømningen og blødgør muskelvæv og bindevæv.

Massage er også kendt for sin afslappende og positive indvirkning på psykens tilstand.

Sportsmassage kan ikke sammenlignes med wellness-massage, men er en massage der er beregnet til at gå lidt dybere i musklerne og vævet, hvilket personer, der er fysisk aktive, men også personer der er mindre fysisk aktive, vil få glæde af.

Med andre ord hjælper massagen dit bevægeapparats funktioner,  ved at løsne og frigøre musklerne for affaldsstoffer og på den måde optimere blodtilførslen og muskelfibrenes spændstighed.

Det er ikke altid man ved, hvordan ens krop responderer på massage. Har du derfor aldrig/eller er det lang tid siden du har fået dybdegående massage, vil du måske opleve at blive godt øm og træt.
Jeg anbefaler dig at booke en helkropsmassage 1 gang, så går vi hele kroppen igennem, og finder ud af hvad vi skal fokuserer på.
Jeg arbejder også med triggerpunkterne og supplerer gerne med cupping og akupunktur.
Mange sportslige hilsener
Tina  
.